Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Λίγα λόγια για την καινούρια κυκλοφορία ''Awake the Victims''


3,5 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου demo έχουμε στα χέρια μας τη δεύτερη κυκλοφορία της μπάντας σε 7'' βινύλιο με τίτλο ''Ξυπνήστε τα θύματα ΜΩΡΕ!!!'' μπας και δούμε άσπρη μέρα!

Όπου θύματα βάλτε τους κομματολάγνους που συνεχίζουν να στηρίζουν (αυτούς που το κάνουν εν αγνοία τους εννοώ, εξ ού και θύματα) το σάπιο πολιτικό κατεστημένο συνεχίζοντας να πιστεύουν ότι η ριζική αλλάγή σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο θα έρθει μέσω των εκλογών. (οπότε για τα υπόλοιπα 4 χρόνια μπορώ να κάθομαι ανήσυχος στον καναπέ μου έχοντας ήσυχη την πολιτική μου συνείδηση αφού εκτέλεσα το εκλογικό μου δικαίωμα). Αυτό θέλουν οι εξουσιαστές-καταπιεστές των εκάστοτε κυβερνήσεων ωρέι! Η μόνη σου ενασχόληση με την πολιτική να είναι η ψήφος και τίποτα άλλο. Μετά κάτσε να αναρωτιέσαι πώς στο διάολο σου έσκασαν όλα αυτά τα μνημόνια στο κεφάλι.Αφιερωμένο λοιπόν σ'αυτούς που ανυπομονούν να ανακαλύψουν και να ψηφίσουν τον επόμενο ''σωτήρα'' τους. (ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!δεν ενδιαφέρονται για σας)

Μετά από την παραπάνω πεταξεηφλεβαμουστομηνιγγι ψευτομικροανάλυση επιστρέφω στο EP Awake the victims. Περιέχει 4 κομμάτια και άλλο ένα κρυφό (πρέπει να σ-κάψεις πολύ για να το βρεις) και διανέμεται από την ίδια την μπάντα καθώς και από το Distro/Label Screaming Victims που ψήθηκε να το κυκλοφορήσει (Screamingvictims@gmail.com)

Ηχογραφήθηκε στο` στούντιο των Universe 217 απο τους Μάνο και Νίκο (drako@otenet.gr). H μίξη και το mastering έγινε από τον  Αλέξανδρο  (Revolting Sound Productions) και το design και layout από τον Μήτσε (ultragrim). Πολλά respect σε όλους!

Γενικότερα ένα μεγάλο εφχαρειστω (χρυσαβγοίτηκει γραφή ) σε όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια !

Για download τσεκάρετε στο bandcamp

M.